• Fri fragt over 499
  • Gode priser
  • Stort udvalg

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

BabyDelux.dk´s Handelsbetingelser

 

Vi håber du bliver tilfreds med dit køb her hos os.

Du finder her på siden en oversigt over vores betingelser, retur og reklamations oplysninger.

Har du spørgsmål som ikke bliver besvaret her, er du altid meget.

velkommen til at kontakte os via vores Kontakt side.

 

Juridisk navn og adresse:

JM Internethandel

Præstehaven 12A,st. tv.

7400 Herning

CVR-nr.: 41914459

 

Bestilling:

Der kan kun bestilles varer via BabyDelux.dk webshop, men vi hjælper dig gerne både via telefon og mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.

 

Betaling:

Hos BabyDelux.dk kan du betale med Mastercard, Visakort, Dankort, PayPal, ViaBill og Bankoverføresel mv. - vi trækker først pengene når varerne er afsendt fra vores lager.

BabyDelux.dk pålægger ingen kortgebyr på dit køb.

Dine kreditkort informationer opbevares via en krypteret sikker forbindelse (SSL), og det er kun PBS/NETS, som kan se dine oplysninger.

Betaling via bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. 

 

Betaling via Viabill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.

Læs mere: www.viabill.dk  

 

Børnepenge

Som en ekstra service kan du hos BabDelux.dk bestille dine vare og først betale senere, til de næste børnepenge kommer.

Du skal blot vælge skrive  "Børnepenge" i kommentar feltet i din bestilling - Det er vigtigt at du betaler med et gyldigt Dankort eller Visa/Dankort. 

Datoerne for børnepenge er: 20. januar - 20. april - 20. juli - 20. oktober. 

 

Levering & fragt:

Alle varer på BabyDelux.dk fremsendes med PostNord medmindre andet fremgår af tilbuddets detaljer. Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, du kan derfor forvente at have dine varer allerede dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 13.00. Leveringstiden er 1-3 dage, hvis varerne er på lager.


Hos BabyDelux.dk er fragten gratis ved køb af over 499-, vælger du derimod at købe for 499,- eller derunder, betaler du med omdeling 69,- eller uden omdeling 59,-

Pakkerne uden omdeling bliver altid sendt til pakkeshops hvor du selv afhenter pakken, du bestemmer selv afhentnings sted. Pakkerne med omdeling bliver sendt til leveringsadressen som du indtaster ved bestilling info.
Alle pakker over 20 kg sendes med postNord, og kan ta op til 5 hverdage med at ankomme.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Hos BabyDelux.dk har man altid to års fuld reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Altid kontakt os på mail inden du sender retur.
Reklamationer skal fremsendes til:

 

babydelux.dk
Gimsinglundvej 12B
7600 Struer


Mærk forsendelsen med "Reklamation" samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere.


Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 Det er vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid.


Såfremt at reklamationen accepteres, vil BabyDelux.dk betale returgebyret, så kunden ikke har omkostninger vedr. reklamationen.

 

Fortrydelsesret:

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til os enten på mail (Info@baydelux.dk) eller telefon (23715116) ellers også ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse:


Baby Delux ApS
Gimsinglundvej 12B
7600 Struer


Mærk forsendelsen med "Retur"
Vi modtager kun retur ordre sendt direkte til vores adresse, så ikke send uden omdeling.
Husk at sende pakken forsvarligt, vi anbefaler at sende pakken som forsikret pakke med GLS. Henvend dig til dit nærmeste postkontor.


Ansvarsbegrænsning:
Levering finder kun sted i Danmark. BabyDelux.dk. Vi er kun ansvarlige så længe det følger af dansk ret.

 

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Baby Delux ApS og opbevares i 1 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige er babydelux.dk
 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.


Som registreret hos Baby Delux ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Info@BabyDelux.dk.

 

Tilfredsgaranti:

Vi stræber altid efter, at du skal være 100% tilfreds. Det vil sige, at hvis du har handlet med os, og ikke er tilfreds, så kontakt os. Vi vil altid finde en løsning!

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på nr: 71992560 eller kontakt os pr mail: Info@BabyDelux.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

via
www.forbrug.dk . Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21-01-20

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Babydelux.dk

Gimsinglundvej 12B

7600 Struer

Info@BabyDelux.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)